Descoperim marile si oceanele

în stoc
SKU
a228113
49.99 LEI
Pe scurt

Alice Pantermüller și-a dorit din școala generală să devină „scriitoare de cărți” sau profesoară. S-a format ca profesor, a predat germana ca limbă străină în Scoția și a absolvit un curs de librar. A devenit cunoscută prin cărțile pentru copii pe care le-a scris, în special prin seriile Bendix Brodersen și Jurnalul Lottei.

Daniela Kohl și-a câștigat de mică bani de buzunar vânzându-și desenele colegilor de clasă, mătușilor și bunicilor. A studiat comunicare și design la Fachhochschule München, iar din 2001 lucrează cu plăcere ca grafician și ilustrator freelancer. Împreună cu soțul, câinele și broasca sa țestoasă locuiește deasupra acoperișurilor din München.

ADRESABILITATE: 6-10 ani

Fascinanta lume a mărilor nu a fost nicicând mai ușor de descoperit, de la primul animal marin și până la enormele cetacee ale zilelor noastre. Cum s-au format mările și oceanele? Ce sunt atolii și „fumătorii negri”? Când a apărut viața în adâncul mărilor? Ce pericolele pândesc la tot pasul?
Iată doar câteva dintre întrebările la care copiii pot găsi răspuns, în paginile acestei cărți, bucurându-se în același timp de ilustrații minunate și pline de culoare.

Mai multe informații
EdituraAramis
Colecție Polirom Junior
Ediția cărții a IV-a
ISBN 9786060094968
Traducător Raluca Trușcanu
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 17.5 x 21.5 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDescoperim marile si oceanele
Rating-ul tău