Descoperim natura

în stoc
SKU
a228115
49.99 LEI
Pe scurt

Alice Pantermüller și-a dorit din școala generală să devină „scriitoare de cărți” sau profesoară. S-a format ca profesor, a predat germana ca limbă străină în Scoția și a absolvit un curs de librar. A devenit cunoscută prin cărțile pentru copii pe care le-a scris, în special prin seriile Bendix Brodersen și Jurnalul Lottei.

Daniela Kohl și-a câștigat de mică bani de buzunar vânzându-și desenele colegilor de clasă, mătușilor și bunicilor. A studiat comunicare și design la Fachhochschule München, iar din 2001 lucrează cu plăcere ca grafician și ilustrator freelancer. Împreună cu soțul, câinele și broasca sa țestoasă locuiește deasupra acoperișurilor din München.

ADRESABILITATE: 6-10 ani

Mulțumită textelor scurte și concise, însoțite de fotografii și ilustrații magnifice, enciclopedia introduce copiii în tainele naturii. Aceștia vor învăța să recunoască copacii și diferitele specii de flori, să găsească răspunsuri la întrebările despre animale, vreme, circuitul apei în natură, munți etc. De asemenea, vor primi sfaturi cu privire la măsurile pe care trebuie să le ia pentru respectarea mediului înconjurător. Iar pentru a se distra, micii „naturaliști” au la dispoziție activități și jocuri amuzante!

Mai multe informații
EdituraAramis
Colecție Polirom Junior
Ediția cărții a IV-a
ISBN 9786060094982
Traducător Raluca Trușcanu
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 17.5 x 21.5 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDescoperim natura
Rating-ul tău