Descoperim padurea

în stoc
SKU
a228116
49.99 LEI
Pe scurt

Alice Pantermüller și-a dorit din școala generală să devină „scriitoare de cărți” sau profesoară. S-a format ca profesor, a predat germana ca limbă străină în Scoția și a absolvit un curs de librar. A devenit cunoscută prin cărțile pentru copii pe care le-a scris, în special prin seriile Bendix Brodersen și Jurnalul Lottei.

Daniela Kohl și-a câștigat de mică bani de buzunar vânzându-și desenele colegilor de clasă, mătușilor și bunicilor. A studiat comunicare și design la Fachhochschule München, iar din 2001 lucrează cu plăcere ca grafician și ilustrator freelancer. Împreună cu soțul, câinele și broasca sa țestoasă locuiește deasupra acoperișurilor din München.

ADRESABILITATE: 6-10 ani

Cu ajutorul imaginilor superbe și a textelor ușor de parcurs, copiii vor descoperi, pagină cu pagină, uimitoarea lume a pădurii și vor afla cum sunt viața și obiceiurile locuitorilor ei. În timpul drumețiilor prin pădure, această colecție în imagini va fi un ghid prețios pentru a recunoaște urmele animalelor, pentru a identifica arborii, florile sau ciupercile, ajutându-i totodată pe cei mici să-și îmbogățească cunoștințele.
La sfârșitul cărții copiii vor descoperi activități și jocuri amuzante prin intermediul cărora vor învăța mai mult, distrându-se în același timp.

Mai multe informații
EdituraAramis
Colecție Polirom Junior
Ediția cărții a IV-a
ISBN 9786060094999
Traducător Raluca Trușcanu
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 17.5 x 21.5 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDescoperim padurea
Rating-ul tău