Descoperim Terra

în stoc
SKU
a228114
49.99 LEI
Pe scurt

Alice Pantermüller și-a dorit din școala generală să devină „scriitoare de cărți” sau profesoară. S-a format ca profesor, a predat germana ca limbă străină în Scoția și a absolvit un curs de librar. A devenit cunoscută prin cărțile pentru copii pe care le-a scris, în special prin seriile Bendix Brodersen și Jurnalul Lottei.

Daniela Kohl și-a câștigat de mică bani de buzunar vânzându-și desenele colegilor de clasă, mătușilor și bunicilor. A studiat comunicare și design la Fachhochschule München, iar din 2001 lucrează cu plăcere ca grafician și ilustrator freelancer. Împreună cu soțul, câinele și broasca sa țestoasă locuiește deasupra acoperișurilor din München.

ADRESABILITATE: 6-10 ani

Cum a apărut Terra? Ce loc ocupă în Sistemul nostru Solar? Cum arată planeta privită în interior? Din ce este alcătuită scoarța terestră? Ce sunt vulcanii și cutremurele? Cum se succed anotimpurile? Ce peisaje ne dezvăluie Terra? Cum au apărut primele oceanele și specii de animale? De ce au dispărut dinozaurii?
Iată doar câteva dintre întrebările la care copiii pot găsi răspuns în paginile acestei cărți, bucurându-se în același timp de ilustrații minunate și pline de culoare.

Mai multe informații
EdituraAramis
Colecție Micii mei eroi
Ediția cărții a IV-a
ISBN 9786060095002
Traducător Raluca Trușcanu
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 17.5 x 21.5 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDescoperim Terra
Rating-ul tău