Despre dragoste si prietenie

în stoc
SKU
a259283
37.00 LEI
Pe scurt
Ediție și postfață de Mădălina Lascu. Volumul de față cuprinde peste 100 de scrisori și cărți poștale inedite, din două colecții particulare, trimise de B. Fundoianu familiei, prietenilor, amicilor din gruparea avangardistă românească; copleșitoare sunt epistolele adresate lui Mărior, misterioasa muză dedicatoare a mai multor Priveliști, care dezvăluie un episod până acum necunoscut din biografia scriitorului: tulburătoarea poveste de dragoste dintre acesta și enigmatica Maria Rudich.
Mai multe informații
EdituraTracus Arte
Ediția cărții I
ISBN 978-606-023-468-5
Număr de pagini 238
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDespre dragoste si prietenie
Rating-ul tău

Ediție și postfață de Mădălina Lascu.

Volumul de față cuprinde peste 100 de scrisori și cărți poștale inedite, din două colecții particulare, trimise de B. Fundoianu familiei, prietenilor, amicilor din gruparea avangardistă românească; copleșitoare sunt epistolele adresate lui Mărior, misterioasa muză dedicatoare a mai multor Priveliști, care dezvăluie un episod până acum necunoscut din biografia scriitorului: tulburătoarea poveste de dragoste dintre acesta și enigmatica Maria Rudich.

Bazat aproape exclusiv pe trăsăturile emoționale ale lui B. Fundoianu din diferite etape ale vieții (copil fericit în mijlocul familiei, amic exuberant, prieten devotat, îndrăgostit pătimaș), acest volum constituie un strigăt răscolitor de iubire și de prietenie. - Mădălina Lascu