Despre Religiile Lumii

Epuizat din stoc
SKU
C193265
7.89 LEI
Pe scurt
Noile tendințe în relațiile dintre Religiile Lumii se apropie treptat de tendințele din celelalte domenii, inclusiv de conceptual “unitate în diversitate”.

Noile tendințe în relațiile dintre Religiile Lumii se apropie treptat de tendințele din celelalte domenii, inclusiv de conceptual “unitate în diversitate”. Se constată existența multor teme commune principalelor religii: existența Creatorului Unic, legatura Omului cu Divinatea, existența Îngerilor, normele/poruncile morale/religioase, limitele științei și completarea ei cu concepte creaționiste, trecerea sufletului spre “Lumea Cealalta”. Deci principalele concepte religioase nu par a fi contradictorii ci ar putea fi considerate mai curând complementare.


Toate tipurile de conflicte din diferitele perioade istorice sunt considerate în prezent ca fiind specifice acelor perioade, nivelului relațiilor din acele timpuri. În secolul al XXI-lea se constată intensificarea tendințelor de renunțare la diferitele conflicte specifice trecutului, omenirea devenind tot mai tolerantă și se promovează acceptarea diversitații în toate domeniile relațiilor umane.

Mai multe informații
Ediția cărții I
Număr de pagini 90
Formatul cărţii 14,5-21,5 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDespre Religiile Lumii
Rating-ul tău