Dezvăluiri de sucub (Georgina Kincaid, vol. 6)

Epuizat din stoc
SKU
C205954
47.15 LEI
Pe scurt

Dezvăluiri de sucub, ultimul volum al seriei, este mai mult decât un simplu romance paranormal despre escapadele unui sucub simpatic ─ este o carte despre dragoste, prietenie, intrigi, decepţii şi acceptare. Şi, deşi previzibil, sfârşitul aduce cu el răspunsul la multe întrebări şi dă sentimentul unei încheieri satisfăcătoare a poveştii Georginei.

Păcatul este specialitatea ei... iar afacerile sunt înfloritoare. Georgina Kincaid, sucub şi demoniţă, este unul dintre cele mai atrăgătoare personaje create de autoarea de bestselleruri Richelle Mead. Dar în încercarea de a obţine dragostea, şi poate chiar mântuirea, oare seducătoarea prin definiţie se îmblânzeşte în sfârşit? Bineînţeles că nu... Georgina Kincaid a avut o veşnicie la dispoziţie ca să-i înţeleagă pe reprezentanţii sexului opus, dar uneori aceştia încă o mai surprind. De exemplu, Seth Mortensen, care şi-a riscat sufletul ca să devină iubitul Georginei.


Totuşi, avându-l pe Lucifer drept şef, Georgina nu poate să renunţe pur şi simplu la tocurile ucigătoare şi să se dedice fericirii domestice. De fapt, este forţată să-şi mute afacerile... în Las Vegas. Oraşul Păcatelor reprezintă locul de muncă ideal pentru un sucub, dar apropiaţii Georginei devin suspicioşi. De ce sunt şefii atât de nerăbdători să o ia din Seattle – şi de lângă Seth? Georgina este unul dintre bunurile de preţ ale iadului, dar dacă există o cale de a scăpa de existenţa de sucub, are de gând să profite de ea, indiferent ce distrugeri lasă în urmă. Speră doar că printre victime n-o să se afle şi bărbatul pentru care riscă totul...


„Moştenitoarea evidentă la tronul Amurgului.” – thedailybeast.com

Mai multe informații
EdituraLeda
ISBN 978-973-102-549-0
Traducător Mariana Piroteală
Număr de pagini 352
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă cartonată
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDezvăluiri de sucub (Georgina Kincaid, vol. 6)
Rating-ul tău