Dezvoltare personala. Caiet pentru clasa pregatitoare

în stoc
SKU
a228103
17.99 LEI
Pe scurt

Alice Pantermüller și-a dorit din școala generală să devină „scriitoare de cărți” sau profesoară. S-a format ca profesor, a predat germana ca limbă străină în Scoția și a absolvit un curs de librar. A devenit cunoscută prin cărțile pentru copii pe care le-a scris, în special prin seriile Bendix Brodersen și Jurnalul Lottei.

Daniela Kohl și-a câștigat de mică bani de buzunar vânzându-și desenele colegilor de clasă, mătușilor și bunicilor. A studiat comunicare și design la Fachhochschule München, iar din 2001 lucrează cu plăcere ca grafician și ilustrator freelancer. Împreună cu soțul, câinele și broasca sa țestoasă locuiește deasupra acoperișurilor din München.

Caietul de dezvoltare personală pentru clasa pregătitoare, elaborat în conformitate cu programa școlară în vigoare, este aprobat de Ministerul Educației prin ordinul 4642 din 18.08.2021.
Activitățile cuprinse în acest auxiliar stimulează învățarea în manieră integrată, iar ilustrațiile atractive încurajează învățarea prin descoperire. Copiii au posibilitatea de a-şi exprima interesele, aptitudinile, trăirile personale, abilităţile de relaţionare şi comunicare, reflecţiile cu privire la învăţare.

Mai multe informații
EdituraAramis
Colecție Micii mei eroi
Ediția cărții a IV-a
ISBN 9786060092261
Traducător Raluca Trușcanu
Număr de pagini 72
Formatul cărţii 20.5 x 29 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDezvoltare personala. Caiet pentru clasa pregatitoare
Rating-ul tău