Dictionar de genetica

Epuizat din stoc
SKU
a113143
26.15 LEI
Pe scurt

Dictionarul de genetica reprezinta rezultatul unei informari la zi si a unei riguroase selectari a notiunilor impuse de progresele stiintei, care a reunit intr-un volum redus cele mai importante concepte si probleme ale geneticii.

Genetica este o stiinta moderna care a inregistrat remarcabile progrese in ultima perioada si care ocupa un loc extrem de important intre celelalte stiinte bio-medicale. Cu aceasta lucrare, autorii si-au propus sa umple un gol in literatura de specialitate de acest gen si sa ofere un instrument util de cunoastere pentru cei preocupati de studiul vietii cu numeroasele, incitantele si inca enigmaticele sale aspecte.


Prin continutul sau, acest dictionar reprezinta un ghid util atat pentru elevii si studentii de la facultatile de profil, cat si pentru publicul interesat sa patrunda tainele vietii. Prin definirea clara, simpla si concisa a termenilor, dictionarul devine usor accesibil, facilitand dobandirea de vocabular, cunostinte si, in special, un larg concept despre rolul geneticii.

Mai multe informații
EdituraAll
ISBN 978-606-587-321-6
Număr de pagini 184
Formatul cărţii 130x200
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDictionar de genetica
Rating-ul tău