Dicţionar francez-roman / roman-francez (editie de buzunar)

în stoc
SKU
C181451
22.05 LEI
Pe scurt

În selectarea cuvintelor titlu şi a expresiilor din acest dicţionar s-a ţinut cont atât de cerinţele comunicării directe, cât şi de solicitările impuse de traducerea din şi în franceză a unor texte de dificultate medie. Dicţionarul se adresează tuturor celor care se află la nivel începător în învăţarea limbii franceze, fiind conceput ca un instrument util, practic şi uşor de consultat.

Dicţionarul francez- român, român-francez de buzunar cuprinde aproximativ 30.000 de cuvinte-titlu şi expresii din vocabularul de bază al limbii franceze şi al limbii române şi se adresează în special elevilor, studenţilor, turiştilor şi tuturor celor preocupaţi de studiul acestei limbi, fiind un instrument de lucru util şi practic.


Dicţionarul francez- român, român-francez de buzunar cuprinde cuvinte şi expresii din fondul principal lexical al limbii franceze şi române, precum şi termeni din diverse domenii: anatomie, biologie, botanică, chimie, comerţ, drept, economie, geografie, jurnalism, politică, tehnică etc. De asemenea, această lucrare conţine şi o serie de neologisme şi expresii familiare din franceză folosite frecvent în limbajul cotidian.

Mai multe informații
EdituraNiculescu
ISBN 9789737482976
Număr de pagini 720
Formatul cărţii 9x13
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDicţionar francez-roman / roman-francez (editie de buzunar)
Rating-ul tău