Dieta cu ciocolată

Epuizat din stoc
SKU
a221324
Preț special 31.20 LEI Preț standard 39.00 LEI
Pe scurt

Diana Artene este doctor în nutriție oncologică, având dublă licență în fiziokinetoterapie și nutriție-dietetică, master în științele nutriției și doctor în oncologie. De asemenea, este autoarea a patru cărți, fiind un adevărat susținător al alimentației sănătoase atât de importante pentru corp, cât și pentru minte. Pe lângă studiile sale și dedicarea de care dă dovadă într-un domeniu vital pentru oameni, Diana Artene și-a propus să ajute toate persoanele care au nevoie de ajutorul său și sunt dispuse să apeleze la expertiza sa pentru soluții pe termen lung sau chiar pe viață.

„Soluțiile nutriționale pe care le construiesc individualizat fiecărei persoane cu care lucrez sunt lente, dar respectă întru totul fiziologia organismului uman, fără înfometare, fără numărat de calorii, fără indici glicemici, fără alimente interzise din pix lelea după imaginația pseudonutriționistului atotvindecător. Și mai ales FĂRĂ artificii minunat de eficiente pe termen scurt care cauzează dependența de nutriționist pe termen lung.”

Dieta care readuce plăcerea mâncatului în viața ta

„Dieta cu ciocolată” este ghidul care îți oferă cunoștințele, mijloacele și puterea pentru a-ți controla greutatea într-un mod sănătos și sustenabil, bazându-se pe mai mult de 400 de studii. Și îți permite să mănânci chiar și ciocolată, deși îți dorești să slăbești.

Comandă acum „Dieta cu ciocolată” și începe prima zi a vieții sănătoase pe care vrei să o trăiești fără să sacrifici plăcerea mâncatului!

 

Această carte este potrivită pentru tine dacă:

1. Vrei să mănânci ceea ce îți place fără grija apăsătoare și constantă a kilogramelor extra;

2. Ai urmat atâtea diete de-a lungul vieții, încât ai alergie și la cuvântul „dietă”;

3. Vrei să înveți să-ți construiești propria dietă sănătoasă și ușor de urmat;

4. Îți dorești să înțelegi mecanismul din spatele deciziilor alimentare greșite, care cauzează creșterea în greutate;

5. Vrei să profiți de beneficiile unei vieți sănătoase fără kilogramele în plus care duc la apariția bolilor;

6. Nu vrei să mai depinzi de nutriționiști sau de trendurile în diete, ci vrei o dietă personalizată special pentru tine;

7. Îți dorești să poți mânca și ciocolată, chiar dacă vrei să scapi de kilogramele suplimentare.

 

„Dieta cu ciocolată” nu este o carte care îți va oferi soluții rapide pentru o viață lungă și sănătoasă. Este o carte-manifest care te va face responsabil pentru sănătatea corpului tău. Este titlul pe care oricine își dorește să trăiască o viață sănătoasă fără diete restrictive sau tradiționale ar trebui să îl aibă în biblioteca sa. Pentru că pune accentul pe o alimentație sănătoasă de-a lungul întregii vieți, nu doar pentru o perioadă limitată în goana de a scăpa de kilogramele nedorite. Și pune pe primul loc în viața oamenilor alimentele care vindecă, având la bază nu mai puțin de 400 de studii și cercetări. Este ghidul perfect pentru orice persoană care s-a săturat să încerce dietele care sunt în tendințe doar pentru efecte temporare și care își dorește soluții pentru sănătate și controlul greutății pe termen îndelungat.

 

„Dieta cu ciocolată” este piatra de temelie pentru un stil de viață mai sănătos pentru fiecare dintre noi.

Știi care sunt diferențele dintre persoanele care pot mânca orice doresc fără să se îngrașe si cele care se îngrașă și bând apă? Mecanismele responsabile pentru aceste diferențe sunt:

 

1. Rezistența la insulină – care îți încetinește metabolismul de fiecare dată când te înfometezi sau când te supraalimentezi;

2. Rezistența la leptină – care îți scade capacitatea de percepţie a sațietății, creându-ți o senzație de foame cvasicontinuă, chiar și la puțin timp după ce ai mâncat;

3. Rezistența la dopamină – care îți scade capacitatea de percepție a plăcerii de a mânca, determinându-te neurofiziologic să mănânci mai mult.

Dacă te numeri printre persoanele care s-au săturat de diete după diete, citește această carte și vei învăța să reglezi mecanismele care te împiedică să slăbești! Iar după ce vei termina de citit cartea, îți vei crea propria dietă, vei învăța cum să o aplici, pentru a obține silueta și sănătatea pe care ți le-ai dorit întotdeauna.

Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786069700259
Număr de pagini 272
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDieta cu ciocolată
Rating-ul tău