Dieta Zona

Epuizat din stoc
SKU
C97560
33.50 LEI
Pe scurt

„Am lucrat personal cu Enervit pentru a crea o linie de produse in armonie cu dieta Zona pe care am inventat-o. Aceste produse sunt identificate exclusiv prin denumirea Enerzona.“ - Barry Sears


Dr. Barry Sears este un pionier in biotehnologie, dezvoltarea sistemelor de administrare a medicamentelor pentru cancer si boli de inima. El detine 12 patente pentru tratamente impotriva cancerului si controlul dietetic al raspunsului hormonal. Bill Lawren scrie in mod regulat despre medicina si stiinta pentru publicatii ca Omni si Longevity, si este, de asemenea, autorul a numeroase carti.

Evitati pericolele carbohidratilor nesanatosi. Echilibrati-va nivelurile de hormoni si insulina La revedere paste... adio orez... si cum ramane cu cartoful copt si painea pentru pranz? Scoateti tonul! Este timpul sa reusiti sa slabiti permanent, sa aveti o sanatate grozava si performante atletice, mintale si emotionale maxime. Este timpul sa intrati in Zona.


Dieta Zona este calea sigura spre:


scaderea in greutate


imbunatatirea sistemului imunitar


prevenirea bolilor


atingerea performantelor personale maxime


cresterea eficientei mintale


Pe baza dietei Zona a fost creata o linie de produse - denumite Enerzona - distribuite prin intermediul farmaciilor. Acestea ajuta la sporirea eficientei mintale si fizice, intarzie imbatranirea, reduc riscul bolilor cardiace si cancerului, ajuta la pierderea in greutate acolo unde este cazul.

Mai multe informații
EdituraAll
ISBN 973-571-626-7
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 16.5x23.5
Tip copertă brosata
Data apariției 2006
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDieta Zona
Rating-ul tău