Din America, experiment in doi

în stoc
SKU
a249222
57.90 LEI
Pe scurt
Uneori, iubirea are nevoie si de putina inspiratie. Rosie Graham are o problema. De fapt, are mai multe. Si-a dat demisia de la slujba ei bine platita, ca sa se poata concentra asupra carierei sale tinute in secret: scrie romane de dragoste, iar acum a primit un termen-limita pentru noua ei carte. Insa intra intr-o mare pana de inspiratie. Si, de parca n-ar fi de ajuns, tavanul apartamentului ei din New York se prabuseste - la propriu. Rosie se duce acasa la prietena ei, Lina, fara sa stie ca aceasta deja i-a imprumutat apartamentul lui Lucas, unul dintre verii ei. Spre uimirea lui Rosie, Lucas ii propune sa locuiasca impreuna in apartamentul Linei, pana cand ea isi va gasi o alta locuinta.
Mai multe informații
EdituraEpica
Ediția cărții I
ISBN 978-606-971-320-4
Traducător Cristina Stan
Număr de pagini 432
Formatul cărţii 13.5 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDin America, experiment in doi
Rating-ul tău
Uneori, iubirea are nevoie si de putina inspiratie.
 
Rosie Graham are o problema. De fapt, are mai multe. Si-a dat demisia de la slujba ei bine platita, ca sa se poata concentra asupra carierei sale tinute in secret: scrie romane de dragoste, iar acum a primit un termen-limita pentru noua ei carte. Insa intra intr-o mare pana de inspiratie. Si, de parca n-ar fi de ajuns, tavanul apartamentului ei din New York se prabuseste - la propriu. Rosie se duce acasa la prietena ei, Lina, fara sa stie ca aceasta deja i-a imprumutat apartamentul lui Lucas, unul dintre verii ei. Spre uimirea lui Rosie, Lucas ii propune sa locuiasca impreuna in apartamentul Linei, pana cand ea isi va gasi o alta locuinta.
 
In curand, Rosie descopera ca varul Linei tine mortis sa-i sara in ajutor, aidoma unui cavaler spaniol in armura stralucitoare. Numai ca acest cavaler umbla prin apartament doar cu un prosop pe el, are un zambet care-i suceste mintile, un accent irezistibil si un talent uimitor la gatit. Cand Lucas afla despre lipsa de inspiratie a colegei lui de apartament, ii propune lui Rosie un plan nebunesc: o va invita la cateva intalniri romantice "experimentale", ca sa-i stimuleze inspiratia. Rosie nu are nimic de pierdut, insa Lucas nu poate ramane in New York la nesfarsit. Si e posibil ca sase saptamani sa nu fie de ajuns nici pentru Rosie, nici pentru termenul ei limita.
 
De la autoarea bestsellerului Din Spania, cu dragoste.
 
O minunatie de carte spumoasa si extrem de simpatica! In continuarea mult indragitului sau roman, Din Spania, cu dragoste, Armas ni-i prezinta pe optimistul Lucas Martin si pe puternica, dar totodata vulnerabila Rosie Graham, aducandu-i laolalta intr-un mod inedit. M-am distrat copios citind povestea lor de dragoste! De la cap la coada, acest roman e incredibil de distractiv! - Christina Lauren, autoarea romanului Paradis de imprumut, bestseller New York Times