Din amfora zilelor mele

în stoc
SKU
a253663
39.00 LEI
Pe scurt
Cartea aceasta nu e un jurnal, nu e un epistolar, nu e un testament, nu e o confesiune, nu e o cronica, nu e un monolog. Este cate ceva din toate, intr-un ecou premeditat. Si jurnal si epistolar si testament si confesiune si cronica si monolog. Un pod de dor catre voi, peste timp. Spre a va incredinta ca nu exista sfarsit.
Mai multe informații
EdituraSeneca Lucius Annaeus
Ediția cărții I
ISBN 978-606-968-066-7
Număr de pagini 206
Formatul cărţii 14 X 22 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDin amfora zilelor mele
Rating-ul tău
Cartea aceasta nu e un jurnal, nu e un epistolar, nu e un testament, nu e o confesiune, nu e o cronica, nu e un monolog. Este cate ceva din toate, intr-un ecou premeditat. Si jurnal si epistolar si testament si confesiune si cronica si monolog. Un pod de dor catre voi, peste timp.
 
Spre a va incredinta ca nu exista sfarsit.

Marina Dumitrescu este o bine-cunoscuta jurnalista culturala, o eseista de forta, dar si o poeta de mare sensibilitate. (...)
Cartea dumneaei este, in primul rand, o marturisire fierbinte si impresionanta a iubirii materne care se transforma, prin filtrul experientei spirituale, in iubire general-umana si interes pentru toate fatetele vietii. Exercitiu de sinceritate si de rigoare, umplut cu pepite de frumusete si intelepciune - iata un text admirabil al unei scriitoare care isi intregeste identitatea. - Magda Carneci