Din capul meu

în stoc
SKU
a265401
38.38 LEI
Pe scurt
Melody nu poate să meargă sau să vorbească, dar are o memorie excepțională. Își amintește fiecare cuvânt, fiecare senzație, gust sau emoție. E mai isteață decât mulți adulți din preajma ei și decât colegii de clasă – aceiași copii care o resping numai pentru că, oricât s-ar strădui, nu-i poate convinge că nu e într-atât de diferită de ei. Melody însă nu vrea să fie văzută doar ca un copil cu probleme și e gata să meargă oricât de departe pentru a le demonstra tuturor contrariul. Iar în final, ne arată ce înseamnă curajul, prietenia adevărată și îndrăzneala de privi dincolo de prejudecăți.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Smart Blue
ISBN 9786303211657
Traducător Iulia Arsintescu
Număr de pagini 280
Formatul cărţii 13 x 19 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDin capul meu
Rating-ul tău

Melody nu poate să meargă sau să vorbească, dar are o memorie excepțională. Își amintește fiecare cuvânt, fiecare senzație, gust sau emoție.

E mai isteață decât mulți adulți din preajma ei și decât colegii de clasă – aceiași copii care o resping numai pentru că, oricât s-ar strădui, nu-i poate convinge că nu e într-atât de diferită de ei. Melody însă nu vrea să fie văzută doar ca un copil cu probleme și e gata să meargă oricât de departe pentru a le demonstra tuturor contrariul. Iar în final, ne arată ce înseamnă curajul, prietenia adevărată și îndrăzneala de privi dincolo de prejudecăți.