Din cauza domnisoarei Bridgerton

în stoc
SKU
a248722
49,90 LEI
Pe scurt
Din cauza domnisoarei Bridgerton. Din seria Bridgerton. Uneori, gasesti dragostea in cele mai neasteptate locuri... Nu e, insa, cazul acum. Toata lumea se asteapta ca Billie Bridgerton sa se casatoreasca la un moment dat cu unul dintre fratii Rokesby. Cele doua familii au fost vecine de secole, iar, in copilarie, baietoasa Billie a facut tot felul de nebunii alaturi de Edward si de Andrew. Oricare din ei ar fi un sot perfect... candva. Uneori, te indragostesti exact de persoana de care ar fi de asteptat sa te indragostesti... Sau nu.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Moon Light
ISBN 978-606-339-624-3
Traducător Elena Macoviciuc
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDin cauza domnisoarei Bridgerton
Rating-ul tău

Din cauza domnisoarei Bridgerton. Din seria Bridgerton.
Uneori, gasesti dragostea in cele mai neasteptate locuri...
Nu e, insa, cazul acum.

Toata lumea se asteapta ca Billie Bridgerton sa se casatoreasca la un moment dat cu unul dintre fratii Rokesby. Cele doua familii au fost vecine de secole, iar, in copilarie, baietoasa Billie a facut tot felul de nebunii alaturi de Edward si de Andrew. Oricare din ei ar fi un sot perfect... candva.
Uneori, te indragostesti exact de persoana de care ar fi de asteptat sa te indragostesti...

Sau nu.

Exista doar un Rokesby pe care Billie nu il poate suferi, si acela este George. Este cel mai mare dintre frati si mostenitorul titlului de conte, dar este si arogant, si enervant - si, Billie e convinsa, o detesta din tot sufletul. Ceea ce e perfect in regula, intrucat nici ei nu-i face deloc placere sa aiba vreo treaba cu el.
Insa, uneori, soarta are un simt al umorului pervers...
Cand Billie si George sunt aruncati, ad litteram, impreuna, intre ei incep sa iasa cu totul altfel de scantei. Si cand acesti dusmani de-o viata se saruta, intr-un final se prea poate sa descopere ca singura persoana pe care o considerau antipatica este aceea fara de care nu mai concep sa traiasca...