Din oficiu

Epuizat din stoc
SKU
a105154
26.25 LEI
Pe scurt

Daca Din oficiu este un detective story bine condus, e pentru ca tanarul Cristi Ardelean are deja o mobilitate iesita din comun a registrelor narative si o stiinta a constructiei in relief: stilul nervos al relatarii povestii e controlat cu succes de un metatext cinic si usor melancolic, menit sa filtreze «dosarele» personajelor sale in adevarate «dosare de existenta».“ (Alex Goldis)

Dupa ce i se repartizeaza din oficiu cazul unei crime misterioase, un tanar avocat se trezeste prins intr-o intriga de roman politist care-l depaseste. Principala proba de la dosar este o carte. Nedumerit si incitat de confuzia dintre fictiune si realitate, care ar putea decide soarta unui om aparent nevinovat, avocatul se adanceste in lectura cartii, in centrul careia se afla o crima. Dar, pe masura ce afla povestea personajului, avocatul descopera ca, pana la urma, intre realitate si fictiune sunt mai multe ite incurcate decat pareau la prima vedere… Pana unde sunt dispuse ciudatele personaje sa mearga pentru a-si atinge scopul?


Cu pasaje de thriller politist, cu tente de film horror, dar si cu un fundal realist al Romaniei de azi, Din oficiu este un roman care te tine in priza pana la final.


Avand ca atu-uri un stil alert, direct, captivant si personaje usor sarite de pe fix, romanul savuros al lui Cristi Ardelean se citeste pe nerasuflate. Realist, fara inflorituri inutile, Din oficiu isi spune atat de bine povestea, incat iti lasa senzatia ca vorbeste permanent despre intamplari pe care le-ai trait si tu. Pe langa ritmul si suspansul care nu-si pierd intensitatea pana la final, prozatorul are si o alta carte castigatoare in maneca, pe care stie cand sa o arunce in joc: umorul.“ (Cristina Nemerovschi)

Mai multe informații
EdituraKarth
ISBN 978-606-93658-4-7
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDin oficiu
Rating-ul tău