Din secretele vieţii

Epuizat din stoc
SKU
C210363
15.17 LEI
Pe scurt

Această impresionantă colecţie de gânduri profunde şi pline de miez vă va fi nu numai un ghid de acţiune înţeleaptă, ci şi o caldă încurajare pe cărările vieţii. J. Donald Waters ne dăruieşte din înţelepciunea sa şi ne sfătuieşte, practic, în privinţa tuturor încercărilor cu care ne confruntăm pe calea împlinirii. Această minunată carte vă va deveni cel mai bun prieten. S-o deschideţi cu drag şi încredere atunci când veţi avea nevoie de un sfat, oricine aţi fi şi oricare v-ar fi locul în ierarhia socială. Şi de fiecare dată, vi se va lumina o altă faţetă a acestei adevarate comori de înţelepciune, înţelegând că vă aflaţi în fata unui volum care se cere pătruns şi studiat în permanenţă. Această carte cu adevarat miraculoasă poate fi un cadou de valoare pentru cei pe care-i iubiţi şi ar trebui să-şi găsească locul pe rafturile fiecărei biblioteci.
 

J. Donald Waters (Swami Kriyananda) s-a nascut in Romania din parinti americani; tatal sau, geolog specializat in petrol, era pe atunci detasat in tara noastra. Dupa primii noua ani petrecuti aici, pleaca la studii in Elvetia, apoi in Anglia.
Atras de anticele discipline yoga, a fost discipolul marelui maestru indian Paramhansa Yogananda. Dupa moartea lui, i-a dezvoltat invatatura intr-un sistem coerent, Ananda Yoga.
A intemeiat comunitatea yoga Ananda World Brotherhood Village din California, cu ramificatii in Sacramento, Seattle, Portland, Dallas, Assisi.
Swami Kriyananda s-a mutat in lumina in aprilie 2013.

Mai multe informații
EdituraVremea
Colecție Zodiac
ISBN 978-973-645-556-8
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 13x20 cm
Tip copertă broşată
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDin secretele vieţii
Rating-ul tău