Dinamica gazelor prin conducte

în stoc
SKU
a237057
35.44 LEI
Pe scurt
Lucrarea își propune să pună la îndemâna cititorilor cunștințele generale, fundamentale despre transportul, colectarea și distribuția gazelor. Lucrarea este structurată pe șapte capitole; capitolul 1 prezintă amănunțit principalele proprietăți ale gazelor. Capitolele 2, 3 și 4 abordează problematica transportului gazelor prin conducte, a stațiilor de comprimare și comprimarea gazelor, precum și sistemele de distribuție a gazelor.
Mai multe informații
Ediția cărții I
ISBN 200-000-010-836-0
Număr de pagini 284
Formatul cărţii 16 x 24 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2019
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDinamica gazelor prin conducte
Rating-ul tău

Lucrarea își propune să pună la îndemâna cititorilor cunștințele generale, fundamentale despre transportul, colectarea și distribuția gazelor.

Lucrarea este structurată pe șapte capitole; capitolul 1 prezintă amănunțit principalele proprietăți ale gazelor. Capitolele 2, 3 și 4 abordează problematica transportului gazelor prin conducte, a stațiilor de comprimare și comprimarea gazelor, precum și sistemele de distribuție a gazelor.

Capitolul 5 abordeaza problematica formării și combaterii criohidraților.

Capitolele 6 și 7 se referă la pregătirea gazelor prin transport și la coroziunea conductelor, prezentând tipurile de coroziune, metodele de protecție împotriva coroziunii precum și metodele de investigare a stării conductelor.

Cuprins

  1. PROPRIETĂŢILE GAZELOR
  2. ECUAŢIILE DE MIŞCARE A GAZELOR ÎN CONDUCTE
  3. COMPRESOARE
  4. DISTRIBUŢIA ŞI DEPOZITAREA GAZELOR
  5. PREVENIREA FORMĂRII ŞI DEPUNERII CRIOHIDRAŢILOR ÎN INSTALAŢIILE DE GAZE