Diplomatia Panda

Epuizat din stoc
SKU
a115857
30.24 LEI
Pe scurt

„Dupa stiinta noastra, singur, jurnalistul sibian Dan Tomozei a dedicat in ultimii ani, cu subtila intelegere si profunda analiza comparativa, trei volume de scrieri realitatilor in mijlocul carora traieste China de azi. Sa scrii temeinic, neostenit si obiectiv despre o tara in care traiesti efectiv si afectiv de cativa ani de zile – iata o dovada de probitate profesionala!“ (Doctor in economie Emil David)

„Conectat in virtutea pozitiei de jurnalist la actualitatea raporturilor romano-chineze si urmarind-o prin imediatul agendei derulate la Beijing, autorul analizeaza cu atentie, cu acut simt critic si cu fulminante interogatii, frecvent legitime, derularea evenimentelor. Fara ezitari, el pledeaza in multe din paginile sale in favoarea raporturilor romano-chineze de o maniera corecta, uneori pe tonuri justitiare, dar mereu increzator in valoarea acestor legaturi.“ (Ambasador Viorel Isticioaia-Budura)


„Ca bun prieten al autorului, il felicit pentru publicarea acestei carti. Sunt sigur ca are o anumita valoare din care cititorii, chiar si din comentariile uneori critice, in special cu privire la contactele romano-chineze, vor putea intelege mai bine relatiile dintre China si Romania, dintre China si Europa. Admir totodata efortul depus de autor pentru prezentarea unei Chine reale, pentru promovarea relatiilor de prietenie dintre diferite tari.“ (Seful Sectiei de limba romana, Radio China International, Wu Min)

Mai multe informații
EdituraCorint
ISBN 978 606-8623-74-0
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 165 x 235
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDiplomatia Panda
Rating-ul tău