Disciplina cu suflet. Parintele: guvernator, gradinar si ghid

în stoc
SKU
a255951
55.00 LEI
Pe scurt
Nu exista copii "obraznici" sau "indaratnici", ci doar copii care se simt pierduti si care au nevoie de ghidarea parintilor, sustine celebrul expert in parenting Kim John Payne. Plecand de la aceasta premisa, cartea ofera parintilor un plan intuitiv pentru a stabili, cu iubire si tact, limitele de care copiii au nevoie pentru a se simti iubiti si in siguranta. Cartea urmeaza pasii de dezvoltare ai copiilor, propunand trei roluri parentale corespunzatoare: Guvernatorul (care stabileste limite si ia decizii pentru copiii mici), Gradinarul (care isi asculta si isi insoteste preadolescentul) si Ghidul (care il sprijina pe adolescent sa intre cu dreptul in lumea adultilor). Kim John Payne, specializat in stiintele educatiei, este consilier scolar si de familie, cu o bogata expertiza in probleme de parenting.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Psihologie practica pentru parinti
ISBN 978-606-401-743-7
Traducător Ioana Țintă
Număr de pagini 368
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDisciplina cu suflet. Parintele: guvernator, gradinar si ghid
Rating-ul tău
Nu exista copii "obraznici" sau "indaratnici", ci doar copii care se simt pierduti si care au nevoie de ghidarea parintilor, sustine celebrul expert in parenting Kim John Payne. Plecand de la aceasta premisa, cartea ofera parintilor un plan intuitiv pentru a stabili, cu iubire si tact, limitele de care copiii au nevoie pentru a se simti iubiti si in siguranta. Cartea urmeaza pasii de dezvoltare ai copiilor, propunand trei roluri parentale corespunzatoare: Guvernatorul (care stabileste limite si ia decizii pentru copiii mici), Gradinarul (care isi asculta si isi insoteste preadolescentul) si Ghidul (care il sprijina pe adolescent sa intre cu dreptul in lumea adultilor).
 
Kim John Payne, specializat in stiintele educatiei, este consilier scolar si de familie, cu o bogata expertiza in probleme de parenting.