Doamna cu catelul si alte povestiri

în stoc
SKU
a264550
39.99 LEI
Pe scurt
Volumul de față include unele dintre cele mai cunoscute proze ale lui Cehov, ilustrând toate laturile creației sale și incluzând povestiri precum „Salonul nr. 6“, „Zvăpăiata“, „Călugărul negru“, „Omul în carapace“, „Doamna cu cățelul“ sau „Logodnica“. Sunt capodopere nuvelistice, narațiuni exemplare, cu profunde implicații și semnificații psihologice, în care elementul satiric se împletește cu umorul subtil, deseori amar, și cu un lirism cald, discret.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Mari clasici ai literaturii
ISBN 9786303190839
Număr de pagini 360
Formatul cărţii 14 x 21,5 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDoamna cu catelul si alte povestiri
Rating-ul tău

La peste un veac de la trecerea în eternitate, geniul cehovian își reconfirmă modernitatea. Scriitorul și-a făcut debutul în literatură cu miniaturi umoristice, scenete dialogate, foiletoane și anecdote, evoluând către scrieri în care dezvăluie absurdul cotidian și analizează mecanismele sufletului uman.

Volumul de față include unele dintre cele mai cunoscute proze ale lui Cehov, ilustrând toate laturile creației sale și incluzând povestiri precum „Salonul nr. 6“, „Zvăpăiata“, „Călugărul negru“, „Omul în carapace“, „Doamna cu cățelul“ sau „Logodnica“. Sunt capodopere nuvelistice, narațiuni exemplare, cu profunde implicații și semnificații psihologice, în care elementul satiric se împletește cu umorul subtil, deseori amar, și cu un lirism cald, discret.