Doctorul Proctor si sfarsitul lumii. Poate (seria Doctor Proctor, vol. 3)

în stoc
SKU
a255368
Preț special 33.76 LEI Preț standard 45.00 LEI
Pe scurt
Doctorul Proctor si sfarsitul lumii. Poate este al treilea volum din seria Doctor Proctor. Toata lumea asteapta cu nerabdare cel mai cunoscut concurs de interpretare, Competitia Corala NoroVision. Numai Doctorul Proctor, Nilly si Lisa o ignora pentru ca se uita tot timpul la televizor. Cand insa oamenii din jur incep sa se poarte ciudat, cei trei prieteni se ingrijoreaza... Oare e posibil ca locuitorii Norvegiei sa fie victimele unui atac hipnotic?
Mai multe informații
EdituraPandora-M
Colecție Literati
ISBN 978-606-978-590-4
Traducător Bogdan Voiculescu
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDoctorul Proctor si sfarsitul lumii. Poate (seria Doctor Proctor, vol. 3)
Rating-ul tău

Doctorul Proctor si sfarsitul lumii. Poate este al treilea volum din seria Doctor Proctor. 

Toata lumea asteapta cu nerabdare cel mai cunoscut concurs de interpretare, Competitia Corala NoroVision. Numai Doctorul Proctor, Nilly si Lisa o ignora pentru ca se uita tot timpul la televizor. Cand insa oamenii din jur incep sa se poarte ciudat, cei trei prieteni se ingrijoreaza... Oare e posibil ca locuitorii Norvegiei sa fie victimele unui atac hipnotic?

Cu inventii trasnite, sosete disparute, fiinte pe jumatate oameni, pe jumatate broaste, Doctorul Proctor si sfarsitul lumii... este, poate, cea mai exploziva aventura de pana acum a celor trei prieteni. Vor reusi ei sa opreasca invazia extraterestrilor sau chiar asistam la... sfarsitul lumii?
O poveste plina de aventuri, in care Jo Nesbo depaseste limitele realitatii si da viata unor fiinte stranii, o lume parca izvorata din Vrajitoarele lui Roald Dahl.
 
O aventura amuzanta, plina de intamplari bizare si animata de personaje stranii. Un roman distractiv care va va surprinde. - Library Media Connection
 
Imaginatie si umor, mister si aventura... o carte pe care orice fan al lui Jo Nesbo ar trebui sa o citeasca.- School Library Journal
 
Sfarsitul lumii e aproape, iar Doctorul Proctor si prietenii lui se lupta sa opreasca o invazie a extraterestrilor. Copiii vor indragi umorul trasnit, suspansul, personajele neasteptate si inventiile pline de fantezie. - The Herald
 
Jo Nesbo este muzician, compositor si economist, precum si unul dintre cei mai apreciati autori de romane politiste din intreaga lume. Cartile sale au fost traduse in peste 50 de limbi, s-au vandut in peste 55 de milioane de exemplare in intreaga lume si au fost recompensate cu numeroase premii internationale.