Domnul Caracatita si 'vecinii' nedoriti

în stoc
SKU
a265074
45.00 LEI
Pe scurt
O carte care creste gradul de constientizare privind poluarea oceanelor lumii. Cu sfaturi si trucuri pentru a evita risipa! Domnul Caracatita si prietenii sai locuiesc in mare, intr-un frumos recif de corali. Dar, de la un timp, din ce in ce mai multe creaturi ciudate care seamana cu niste meduze stralucitoare si dragoni-de-mare care nu scot niciun sunet se muta in cartier. De unde vin toate acestea? Broasca testoasa Torty stie raspunsul: acestia nu sunt pesti adevarati, sunt, de fapt, gunoaie care vin de la locuitorii de deasupra apei si care devin din ce in ce mai periculoase pentru creaturile marine.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Ediția cărții I
ISBN 594-849-500-856-7
Traducător Andreea Ileana Pop
Număr de pagini 28
Formatul cărţii 22 x 28 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDomnul Caracatita si 'vecinii' nedoriti
Rating-ul tău

O carte care creste gradul de constientizare privind poluarea oceanelor lumii. Cu sfaturi si trucuri pentru a evita risipa!

Domnul Caracatita si prietenii sai locuiesc in mare, intr-un frumos recif de corali. Dar, de la un timp, din ce in ce mai multe creaturi ciudate care seamana cu niste meduze stralucitoare si dragoni-de-mare care nu scot niciun sunet se muta in cartier. De unde vin toate acestea? Broasca testoasa Torty stie raspunsul: acestia nu sunt pesti adevarati, sunt, de fapt, gunoaie care vin de la locuitorii de deasupra apei si care devin din ce in ce mai periculoase pentru creaturile marine.

Domnul Caracatita si prietenii sai sunt cu totii de aceeasi parere: gunoiul trebuie sa dispara! Asa ca ei se gandesc impreuna ce pot face in aceasta privinta...