Dor si Amor

în stoc
SKU
a250424
Preț special 31.20 LEI Preț standard 39.00 LEI
Pe scurt
„Universul, de fapt, e doar o țesătură de mâini care se țin strâns una de alta, iar stelele se nasc când degete timide se ating întâia oară, sfioase, și se plac.” – Dama de Treflă Dor și amor, o carte plină de emoții și de trăiri care palpită prin pagini, cu un întreg univers de sentimente și imagini care se vor juca pe bolta sufletului tău.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 978-630-305-017-1
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDor si Amor
Rating-ul tău

„Universul, de fapt, e doar o țesătură de mâini care se țin strâns una de alta, iar stelele se nasc când degete timide se ating întâia oară, sfioase, și se plac.” – Dama de Treflă

Dor și amor, o carte plină de emoții și de trăiri care palpită prin pagini, cu un întreg univers de sentimente și imagini care se vor juca pe bolta sufletului tău.

Sunt multe feluri în care poți frânge sufletul cuiva, dar, dintre toate, cel mai sublim și cel mai hain rămâne tot dragostea.

Se spune despre dor că arde și apasă și doare.

Dar, uneori, nici iubirea nu e un sentiment mai ușor de trăit, pentru că și ea, la fel ca dorul, îți răscolește sufletul și te întoarce pe dos, te prinde în mrejele ei și te ține strâns, până ajungi să nu mai știi, să nu mai poți, să nu mai vrei să fii ca înainte. La fel ca dorul, iubirea te schimbă, întotdeauna în mai bine, niciodată în mai rău, și te învață că în fiecare zbatere a inimii pricinuită de ea există un strop de magie.

Această carte este despre dor și amor, dar, înainte de toate, este despre tot ce se întâmplă între ele.