Douglas, ai nevoie de ochelari!

în stoc
SKU
a219517
29.90 LEI
Pe scurt

Ged Adamson este scriitorul și ilustratorul britanic care l-a creat pe Douglas, cel mai simpatic cățel.

Din portofoliul său fac parte și cărțile Elsie Clarke And The Vampire Hairdresser, Meet The McKaws, I Want To Grow, Shark Dog, Mommy, Baby and Me, Ava and the Rainbow (who stayed), Shark Dog and the School Trip Rescue!, Fox Found a Box. Desenele sale au apărut în reviste, cărți și filme.

Este, de asemenea, compozitor pentru televiziune și cinema. Locuiește în Londra cu Helen și cu fiul lor, Rex.

O poveste educativă și fermecătoare

Scriitorul și ilustratorul britanic Ged Adamson își dezvăluie pe deplin talentul în acest one man show literar și artistic cuprins între două coperte. Douglas, ai nevoie de ochelari! le oferă micilor cititori lentilele de care au nevoie pentru a privi lectura prin filtrul drăgălășeniei.

Această cărticică adorabilă îndeplinește cu brio promisiunea pe care și-o asumă implicit încă din titlu. Copiii descoperă că purtarea ochelarilor nu este o corvoadă, ci chiar un lucru distractiv. Situațiile prin care trec Douglas și Nancy, prietena lui cea mai bună, le arată cât de folositori sunt ochelarii de vedere. Mai mult decât atât, în compania celui mai simpatic cățel, cei mici își exersează imaginația și simțul umorului. Părinții pot porni de la expresiile și reacțiile lui Douglas pentru a le explica celor mici semnificația multor senzații și emoții pe care le traversează în mod natural.

Aventura începe într-o zi ca oricare alta, când Nancy și Douglas se joacă împreună, fugărind veverițe în parc. Sau cel puțin asta crede Douglas că face. În realitate, vederea slabă îl induce în eroare. Din cauză că este miop, va intra într-o sumedenie de buclucuri – unele amuzante, altele cam periculoase. Până în momentul în care Nancy hotărăște să îl ducă la doctor. Cum vor decurge lucrurile în cabinetul oftalmologului? Ce modalitate va găsi Douglas pentru a-și ascuți vederea? Așteptați-vă la un final super cool! Și pregătiți-vă pentru provocarea de la finalul cărții.

Mai multe informații
EdituraGalaxia Copiilor
ISBN 9786067961102
Număr de pagini 40
Formatul cărţii 25 x 20.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDouglas, ai nevoie de ochelari!
Rating-ul tău