Dr. Spock. Îngrijirea sugarului și a copilului

în stoc
SKU
a247289
Preț special 89.92 LEI Preț standard 119.90 LEI
Pe scurt
Cu peste 50 de milioane de exemplare vândute în toată lumea, cartea de față este probabil singura care ține pasul cu noile cercetări privind creșterea și îngrijirea copilului. Această ediție reflectă noile descoperiri în domeniu și se aliniază la realitatea pe care o trăim astăzi.
Mai multe informații
EdituraAll
Ediția cărții a 14-a
ISBN 9786065876002
Traducător Ion Radu Emanuel si Andrei-Vlad Vasilescu
Număr de pagini 784
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDr. Spock. Îngrijirea sugarului și a copilului
Rating-ul tău

O carte despre dezvoltarea copilului de la naștere până la adolescență

Cu peste 50 de milioane de exemplare vândute în toată lumea, cartea de față este probabil singura care ține pasul cu noile cercetări privind creșterea și îngrijirea copilului. Această ediție reflectă noile descoperiri în domeniu și se aliniază la realitatea pe care o trăim astăzi.

De peste 70 de ani, părinții din întreaga lume se bazează pe sfaturile și pe expertiza renumitului dr. pediatru Benjamin Spock. Deși copiii nu se schimbă de la o generație la alta, problemele și îngrijorările legate de dezvoltarea lor capătă alte valențe. Dr. Robert Needlman, el însuși un pediatru renumit, a actualizat și a extins recomandările cuprinse în volumul de față, astfel încât să se adreseze oricărui părinte care își crește copilul într-o lume aflată în continuă schimbare.

În completarea informațiilor esențiale despre îngrijirea nou-născutului, despre boli, răni și posibile accidente, această nouă ediție cuprinde și tot ce trebuie să știi despre:  

  • Părerea experților despre imunizări
  • Obezitate și nutriție
  • Diversitatea culturală și structurile familiale netradiționale
  • Dezvoltarea cerebrală și procesul de învățare
  • Cele mai noi abordări pentru copiii cu nevoi speciale
  • Sănătatea mediului înconjurător 
  • Bolile tot mai frecvente, precum ADHD, depresia și autismul – inclusiv informații despre medicamente și intervenții comportamentale
  • Copii și media, inclusiv relația cu jocurile video
  •  Cum să faceți față stresului în familie...și multe, multe altele!

Cu un glosar actualizat al medicamentelor administrate în mod obișnuit la copii și o listă cuprinzătoare de resurse online, acest ghid neprețuit nu poate fi depășit decât de regula #1 de parenting a dr. Spock: ,,Ai încredere în tine! Știi mai multe decât crezi”.