Drako (vol. 2)

în stoc
SKU
a216644
Preț special 39.21 LEI Preț standard 49.00 LEI
Pe scurt

Kiera Aslog este una dintre cele mai tinere autoare Bookzone și, în același timp, un veteran pe platforma Wattpad unde a adunat de-a lungul timpului peste 1 milion de cititori. Cu un condei aparte, autoarea reușește să exprime cele mai complexe emoții prin cele mai frumoase cuvinte, având o afinitate pentru poveștile de dragoste cu întorsături de situație excepționale.

Romanul său de debut, Drako, câștigător al premiului „Cartea anului” pe Wattpad, este dovada vie a modului în care autoarea creionează povești inedite, iar punctele forte ale scrierilor ei sunt cu siguranță energia și puterea de a da viață unor tipologii de personaje pe care nu le vei mai întâlni în nicio altă carte.

Iubită de peste 1 milion de cititori. Votată „Cartea anului” pe Wattpad. „Drako”, povestea unui suflet mistuit de flăcări ce renaște din propria cenușă. Rece, calculat și indiferent. Până când o întâlnește pe ea, Joanna. Iar pasiunea poate reaprinde scântei atunci când orice altceva s-a transformat în scrum.

Un destin măcinat de dependențe și violențe. „Drako” este povestea care te scutură de cenușa trecutului, doar pentru a te aduce în prezentul care te răscolește la fiecare pas.

Drako scapă din flăcările care i-au răpit orice șansă la o viață normală. Destinul comun al lui Drako și al Joannei îi aduce mereu împreună, oricât de mult s-ar împotrivi. Dar când îți dorești atât de mult să salvezi pe cineva, uiți că tu însuți ești damnat. Când iubirea este o păpădie în bătaia vântului, cum ar putea supraviețui? Poate dacă ar fi păzită de trupurile iubiților...

Un destin care rămâne adânc întipărit în inimile cititorilor, pentru simplul fapt că poate așterne pe hârtie ceea ce își dorește un cititor de la o carte preferată. Descoperă cum fiecare sfârșit poate deveni un nou început într-o călătorie în care trăiești fiecare clipă alături de personaje!

Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786069008744
Număr de pagini 336
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDrako (vol. 2)
Rating-ul tău