Duelul generatiilor

în stoc
SKU
a268475
87.35 LEI
Pe scurt
In Biblioteca Magiei va incepe apriga batalie a cunostintelor! Luati parte la infruntarea inedita dintre Copiii Alfa si Mileniali si atrageti-l pe Vrajitorul Baltazar de partea voastra! Dar mare grija, el nu poate fi convins decat de cunostintele voastre de cultura generala. Asa ca fiti pe faza, raspundeti corect la intrebari si deveniti marii castigatori ai Duelului Generatiilor!
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 4
Varsta +8 ani
Durata Jocului 30-60 de min
Componente 200 de carduri, 1 pion personaj, 1 placa de joc, Regulament
Tipul de Joc Joc educativ
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDuelul generatiilor
Rating-ul tău

In Biblioteca Magiei va incepe apriga batalie a cunostintelor!

Luati parte la infruntarea inedita dintre Copiii Alfa si Mileniali si atrageti-l pe Vrajitorul Baltazar de partea voastra! Dar mare grija, el nu poate fi convins decat de cunostintele voastre de cultura generala. Asa ca fiti pe faza, raspundeti corect la intrebari si deveniti marii castigatori ai Duelului Generatiilor!

Imbogatirea culturii generale are (la orice varsta!) nenumarate beneficii cognitive, iar acum, prin intermediul acestui joc deopotriva antrenant si educativ, este foarte usor sa dobandesti cunostinte din toate domeniile! O cultura generala vasta ajuta la buna "intelegere a lumii in care traim si ofera perspective noi asupra marilor evenimente istorice, stiintifice si culturale.