Dumnezeu mi-e bun amic

Epuizat din stoc
SKU
C198591
20.90 LEI
Pe scurt

Cyril Massarotto s-a nascut in 1975 si este institutor intr-o gradinita din Perpignan. Atras de literatura, dar si de chitara electrica, mult timp s-a multumit sa scrie doar textele cantecelor pe care le compunea pentru grupul sau Saint-Louis. Din 2006 s-a hotarat sa-si extinda orizontul si s-a apucat serios de scris. Dumnezeu, mi-e bun amic, aparut in 2008, este romanul lui de debut. Un roman amuzant, emotionant si concis, care are pur si simplu gustul vietii.

Are treizeci de ani, este simpatic si cel mai bun prieten al lui este chiar Dumnezeu. Un prieten extrem de valoros mai ales atunci cand e sa intalnesti femeia vietii tale, studenta la Sorbona in timp ce tu esti vanzator intr-un sexshop.


„In anul zero al povestii acesteia am intalnit doua persoane care mi-au schimbat complet viata: Dumnezeu si Alice. Alice este o studenta la psihologie care m-a tulburat de la prima privire. Iubirea ei este una atat de rara, de puternica incat o simti in fiecare clipa si nu-ti mai revii niciodata. Dar ce-i cu Dumnezeu in toata istoria asta? El - El este Dumnezeu - fascinant, omniscient, preocupat de oameni, atent dar dotat cu un simt al umorului uneori surprinzator. E impreuna cu noi chiar si in cele mai grele momente, un prieten desavarsit si aproape ca uit, uneori, cine este cu adevarat. Dar va trebui sa-mi raspunda la intrebarea: de ce tocmai eu? De ce, dintre atatia oameni m-a ales tocmai pe mine?!“

Mai multe informații
EdituraAll
ISBN 973-724-236-X
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 11x18
Tip copertă brosata
Data apariției 2009
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDumnezeu mi-e bun amic
Rating-ul tău