Dune: Casa Corrino

în stoc
SKU
a219448
Preț special 56.25 LEI Preț standard 74.99 LEI
Pe scurt

Kevin James Anderson a scris prima poveste la vârsta de opt ani, iar la zece își cumpăra deja o mașină de scris. Este autorul a numeroase romane inspirate de seriile Star Wars, StarCraft și The X-Files. Printre scrierile sale originale se numără seria Saga of Seven Suns și Assemblers of Infinity, nominalizată la Premiul Nebula. A publicat peste 140 de cărți, dintre care 50 au devenit bestselleruri internaționale.

Brian Patrick Herbert este fiul cel mare al autorului de science-fiction Frank Herbert. Printre romanele sale se numără: Sidney’s CometPrisoners of ArionnMan of Two Worlds (scris în colaborare tată-fiu) și Sudanna Sudanna. În 2003, Herbert a scris o biografie a tatălui său intitulată Dreamer of Dune: The Biography of Frank Herbert.

PRELUDIUL DUNEI – CARTEA A III-A

Bestsellerul New York Times care precede saga legendară a lui Frank Herbert

Proiectul Amal, care a fost inițiat de către Elrood al IX-lea pentru ca necruțătorii tleilaxu să producă mirodenie artificială, se pare că va fi încununat de succes. Dacă Maestrul Cercetător Hidar Fen Ajidica va izbuti, Dune, planeta-deșert, nu va mai avea nicio importanță, iar Ghilda Spațială, Comunitatea Maicilor Bene Gesserit și toți cei care folosesc melanjul vor depinde de bunăvoința Împăratului Padișah Shaddam al IV-lea.

Doar încercarea ducelui Leto Atreides de a-i face dreptate exilatului prinț Rhombur și de a recuceri planeta Ix mai poate împiedica obținerea puterii absolute de către membrii Casei Corrino. Iar consoarta ducelui, Jessica, tânăra cu ascendență ilustră, este pe punctul de a da peste cap planurile milenare ale Bene Gesserit de a crea o ființă atotputernică, schimbând astfel pentru totdeauna istoria.

 

 

„Fiecare acțiune mai adaugă o piatră de neprețuit în construcția remarcabilă a universului DUNE.“ Booklist

„Seria PRELUDIUL DUNEI se dovedește a fi mai accesibilă, dar la fel de captivantă precum cea a lui Frank Herbert.“ The Oregonian

Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Armada
ISBN 9786064310460
Traducător Cristina Ghidoveanu, Stefan Ghidoveanu
Număr de pagini 704
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDune: Casa Corrino
Rating-ul tău