Dupa sfarsit

în stoc
SKU
a254872
42.00 LEI
Pe scurt
Preocupat de rolul omului in univers, de originea mintii si a spiritului sau, scriitorul si doctorul Adrian Sangeorzan incearca un alt tip de literatura. Povestile lui Adrian Sangeorzan nu sunt situate nici in prezent, nici intr-un viitor sau trecut indepartat. Ele vor duce cititorul pe muchia subtire a unor experiente de viata care pasesc discret intre fantastic, magic si realitate. O interpretare inedita si incitanta a ceea ce poate ca suntem.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 978-606-441-376-5
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDupa sfarsit
Rating-ul tău

Preocupat de rolul omului in univers, de originea mintii si a spiritului sau, scriitorul si doctorul Adrian Sangeorzan incearca un alt tip de literatura.

Povestile lui Adrian Sangeorzan nu sunt situate nici in prezent, nici intr-un viitor sau trecut indepartat. Ele vor duce cititorul pe muchia subtire a unor experiente de viata care pasesc discret intre fantastic, magic si realitate. O interpretare inedita si incitanta a ceea ce poate ca suntem.

Dincolo de toate, Adrian Sangeorzan ramane fidel omului vechi si credintelor lui, dar a invatat sa se adapteze - fara a abdica vreodata de la principiile sale - omului nou, la vremuri noi. Din experienta sa de viata, Adrian Sangeorzan stie ca "dupa sfarsit" (mai) vine intotdeauna ceva. - Mara Raducanu