DVD „La pas prin București"

în stoc
SKU
a128327
39.57 LEI
Pe scurt

DELIA BODEA JACOB s-a născut în 2 noiembrie 1952 la Mociu, județul Cluj.
A urmat cursurile Liceului de Muzică și pe cele ale Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. După absolvire, a făcut parte, timp de zece ani, din corpul Filarmonicii din Târgu-Mureș, ca violonistă, iar în paralel a fost profesoară de vioară la Liceul de Artă din același oraș. În anul 1985, după căsătorie, a emigrat în Israel și s-a stabilit în orașul Haifa. Și-a continuat cariera muzicală în Orchestra Simfonică din Haifa, dar s-a dedicat în special învățământului, ca profesoară și șefă de catedră la Conservatorul de Muzică din Tel Aviv.
Scrie de la vârsta de nouă ani povești, povestiri, poezii, însă niciodată nu a încercat să publice nici măcar în revistele școlare. În Israel, la încurajarea lui Leon Volovici a participat la un concurs inițiat de Al. Mirodan în cadrul căruia a fost premiată și în a cărui revistă a publicat proză.

Acest film ne invită să descoperim Bucureștii zilelor noastre: o aglomerare urbană fascinantă prin rapiditatea cu care se schimbă și se extinde de la o zi la alta. Regăsit cu entuziasm de proprii lui locuitori, luat cu asalt de turiștii seduși de amalgamul contrastelor care compun viața străzii, capitala României pare teribil de atractivă.

Mai multe informații
Discuri 1
Durata totală 90
An apariţie film 2012
Tip Original
Limba Engleză
Subtitrat în Română
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDVD „La pas prin București"
Rating-ul tău