E ok să nu fii ok

în stoc
SKU
a249066
60.00 LEI
Pe scurt
Megan Devine scrie despre doliu cu profundă empatie și le deschide, prin această carte, o nouă perspectivă celor care vor să înțeleagă mai bine ce înseamnă pierderea, doliul și vindecarea în urma acestor traume. Prin povești de viață, studii de caz și exerciții, E ok să nu fii ok așază într-o altă paradigmă miturile culturale curente despre întoarcerea cât mai rapidă la așa-numita „normalitate“, propunându-ne, în schimb, o abordare practică și sănătoasă de construire a unei vieți care să integreze atât experiențele fericite, cât și pe cele nefaste. Când privești lumea altfel decât numai în alb și negru, devii conștient că iubirea îți oferă oricând încă o șansă.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Biblioterapia
ISBN 9786064412904
Traducător Diana Ilie
Număr de pagini 312
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsE ok să nu fii ok
Rating-ul tău

Megan Devine scrie despre doliu cu profundă empatie și le deschide, prin această carte, o nouă perspectivă celor care vor să înțeleagă mai bine ce înseamnă pierderea, doliul și vindecarea în urma acestor traume.

Prin povești de viață, studii de caz și exerciții, E ok să nu fii ok așază într-o altă paradigmă miturile culturale curente despre întoarcerea cât mai rapidă la așa-numita „normalitate“, propunându-ne, în schimb, o abordare practică și sănătoasă de construire a unei vieți care să integreze atât experiențele fericite, cât și pe cele nefaste. Când privești lumea altfel decât numai în alb și negru, devii conștient că iubirea îți oferă oricând încă o șansă.

 

E ok să nu fii ok este garanția ta că ai voie să simți ce simți, să faci ce faci și să spui ce spui atunci când viața îți rezervă o pierdere profundă și când lumea se dă peste cap să îți spună cum să devii ce nu vei mai putea niciodată să fii.

– Jonathan Fields

Megan Devine cunoaște doliul la nivel personal: e terapeută și și-a pierdut partenerul. În cartea sa incredibil de sinceră și extrem de generoasă, Devine luptă cu realitatea doliului și îți amintește că-ți rămâne doar iubirea.

– Jessica Handler

Înțelepciunea lui Megan Devine are puterea de a valida și de a umaniza experiența doliului. Te-ai săturat ca lumea să te întrebe dacă ești mai bine acum? Citește această carte pentru o perspectivă proaspătă.

– Chris Guillebeau

O călăuză atât pentru cei îndoliați, cât și pentru oamenii din jurul lor.

– The New York Times