Economie. Manual pentru clasa a XI-a

în stoc
SKU
MA000028
25.00 LEI
Pe scurt
Manualul de Economie pentru clasa a XI-a include toate conţinuturile recomandate de programa şcolară pentru trunchiul comun şi pentru curriculum diferenţiat.
Continuturile din curriculum-ul diferentiat sunt marcate cu asterisc. In plus, deoarece autorii au considerat ca unele elemente din programa nu pot fi cu adevarat intelese in lipsa anumitor precizari, au fost introduse in manual continuturi destinate informatiei suplimentare (marcate cu doua asteriscuri).

Astfel de teme sunt: III.4.4. Tipuri de intreprinderi in economia romaneasca, IV.13.1. Mijloace de plata in relatiile economice internationale, V.14.1. Corelatii macroeconomice, V.14.2. Indicatori macroeconomici, cele doua anexe: 1. Masurarea variatiei marimilor economice, 2. Indicatori si variabile macroeconomice. Cele 6 capitole ale cartii cuprind 20 de lectii. La sfarsitul fiecarei lectii se afla o pagina de evaluare.

Manualul mai contine trei teste recapitulative, raspunsuri pentru paginile de evaluare si pentru testele recapitulative, doua anexe. Abordarea didactica este eficienta, asigurand captarea si mentinerea interesului elevilor intr-un mod original. Cititorii sunt invitati sa patrunda in universul stiintei economice impreuna cu un grup de elevi care initiaza o intreprindere de simulare a afacerilor in domeniul editorial.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas Educational
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-973-50-2160-3
Număr de pagini 160
Formatul cărţii 19x26.5 cm
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEconomie. Manual pentru clasa a XI-a
Rating-ul tău