Economiseste cu Jamie

în stoc
SKU
a112217
100.00 LEI
Pe scurt

Scrie pentru revista sa, Jamie Magazine, poate fi urmarit pe propriul canal YouTube – Jamie Oliver’s Food Tube –, deține 5 aplicații premiate si a publicat pana acum 14 carți de bucate, care au inregistrat vanzari impresionante, toate fiind acompaniate de emisiuni televizate. Cea mai populara carte a sa, Gateste in 30 de minute cu Jamie, este in Marea Britanie bestsellerul de nonficțiune vandut cel mai rapid din toate timpurile. Jamie locuieste la Londra si in Essex, impreuna cu soția sa, Jools, si copiii lor, Poppy, Daisy, Petal si Buddy.

Aceasta carte va va invaţa cum sa gatiţi mancare savuroasa si hranitoare, economisind bani


Ma refer la arome grozave, reţete de suflet care va vor umple de bucurie & mese colorate si energizante.


Fiecare reţeta este foarte nutritiva & mai ieftina la porţie decat un meniu cumparat.


E timpul sa abordaţi bucataria inteligent.


Jamie Oliver a gatit pentru prima oara intr-un pub aparținand parinților sai – The Cricketers, din localitatea Clavering, comitatul Essex – la varsta de 8 ani. Dupa ce a absolvit scoala, si-a inceput cariera de maestru bucatar, care l-a indreptat spre River Café, unde a fost remarcat cu entuziasm de o companie de producție pentru televiziune, fapt ce a constituit debutul seriei The Naked Chef.


In anul 2001, Jamie a lasat in urma aceasta serie, cand si-a deschis restaurantul Fifteen din Londra, unde sunt instruiți si in prezent tinerii defavorizați care isi doresc o cariera in alimentația publica. Dupa cațiva ani, a izbutit sa faca schimbari privind calitatea meniurilor din cantinele scolare din Marea Britanie si a continuat sa atraga atenția asupra nevoii de educație alimentara superioara pentru intreaga populație. Organizația sa caritabila, Jamie Oliver Food Foundation, incearca sa imbunatațeasca viețile oamenilor prin instruire nutriționala si abilitați in privința gatitului. Aceasta instituție opereaza in cadrul restaurantelor Fifteen, prin programul de calificare profesionala din Londra, ca si in localurile similare din Cornwall si Amsterdam. De asemenea, Jamie organizeaza cursuri practice de gatit in cadrul centrelor Ministry of Food din Marea Britanie si Australia, in parteneriat cu The Good Foundation. El a creat totodata Jamie’s Home Cooking Skills, un curs pentru scolile gimnaziale autorizat de BTEC, fiind implicat si in Kitchen Garden Project, un program referitor la cultivarea si prepararea ingredientelor, pentru elevii din clasele primare. In SUA, Jamie Oliver Food Foundation incearca sa introduca educația alimentara in programa scolara, in companii si comunitați, apeland la parteneriate, pentru a atrage cat mai mulți oameni in proiectele sale generoase.


Printre restaurantele de succes ale lui Jamie se numara Barbecoa, Union Jacks si localurile Jamie’s Italian din Marea Britanie si din alte țari. O gama larga de produse proprii, alimentare si nealimentare, a devenit astazi renumita in intreaga lume.

Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 978-606-588-781-7
Traducător Irina Constantin
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 18.9x24.6
Tip copertă cartonata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEconomiseste cu Jamie
Rating-ul tău