Educatie fara lupte de putere

în stoc
SKU
a269156
Preț special 30.80 LEI Preț standard 44.00 LEI
Pe scurt
Educatie fara lupte de putere. Cum sa fii un parinte calm, ferm si conectat pentru a creste un copil rezilient si fericit Se poate ca fiul sau fiica ta sa‑si faca temele fara nervi, amenintari sau recompense? Ne putem bucura de dimineti fara drame, in care copiii ies pe usa la timp pentru scoala? Exista limite ferme pentru timpul petrecut in fata unui ecran, fara sa ne temem ca adolescentii nostri ne mint si stau pe telefon cand nu‑i putem supraveghea?
Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Educatie cu blandete
Ediția cărții I
ISBN 978-973-341-601-2
Traducător Carmen Scarlet
Număr de pagini 336
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEducatie fara lupte de putere
Rating-ul tău

Educatie fara lupte de putere. Cum sa fii un parinte calm, ferm si conectat pentru a creste un copil rezilient si fericit

Se poate ca fiul sau fiica ta sa‑si faca temele fara nervi, amenintari sau recompense? Ne putem bucura de dimineti fara drame, in care copiii ies pe usa la timp pentru scoala? Exista limite ferme pentru timpul petrecut in fata unui ecran, fara sa ne temem ca adolescentii nostri ne mint si stau pe telefon cand nu‑i putem supraveghea?

Autoarea Susan Stiffelman, terapeut de familie si expert in educatie parentala, ne prezinta o abordare unica care ajuta mult la eliminarea dramelor, a certurilor si a luptelor de putere. Amenintarile, tonul ridicat si pedepsele nu fac decat sa intareasca rezistenta copiilor la orice ii rugam sa faca pentru ei sau pentru noi. Educatia fara lupte de putere presupune abordarea copiilor astfel incat sa le trezim instinctele naturale de a coopera. Un parinte care ramane calm si reuseste sa fie capitanul increzator al navei care este familia sa isi poate ajuta copiii sa traverseze momentele dificile de zi cu zi, si astfel familia se poate bucura de mai multe momente de armonie si conectare, iar copiii isi dezvolta propriile mecanisme de gestionare a conflictelor.