Educaţie nutriţională. Detoxifiere. Plan alimentare slăbire

în stoc
SKU
a259480
Preț special 111.75 LEI Preț standard 149.00 LEI
Pe scurt
Cu peste 330 de pagini color, pline de informații esențiale despre nutriție și detoxifiere, această carte îți oferă toate toate instrumentele necesare pentru a-ți atinge obiectivele de slăbire sau menținere și să te simți mai bine ca niciodată.
Mai multe informații
EdituraGalaxia Gutenberg
ISBN 9786306586103
Număr de pagini 332
Formatul cărţii 16.5 x 24 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEducaţie nutriţională. Detoxifiere. Plan alimentare slăbire
Rating-ul tău

Cu peste 330 de pagini color, pline de informații esențiale despre nutriție și detoxifiere, această carte îți oferă toate  toate instrumentele necesare pentru a-ți atinge obiectivele de slăbire sau menținere și să te simți mai bine ca niciodată.

Fiecare meniu este însoțit de o fotografie reprezentativă, care îți va face poftă să încerci rețetele sănătoase și delicioase din această carte. Acest ghid este bazat exclusiv pe alimente sănătoase, pline de vitamine, minerale și antioxidanți care îți activează natural metabolismul și care te vor ajuta să şi slăbeşti, oferindu-ţi un plus de energie, tonus și vitalitate. 

Scopul cărții nu este acela de a fi o enciclopedie a alimentației. Știm că nicio carte nu poate să cuprindă toate informațiile legate de diferitele aspecte ale nutriţiei, existente în acest moment. 

Astfel, cartea constituie o încercare de a oferi o educare și deprindere de principii a unui stil de viaţă sănătos.

Dacă sunteți în cătarea unui mod sănătos și eficient de a slăbi, înţelegerea nutriţiei şi a detoxifierii poate fi cheia spre succesul dvs. Educația nutrițională implică învățarea despre alimentele care sunt bune pentru corpul dvs şi cum să vă mențineți o dietă echilibrată pentru a vă susține obiectivele de sănătate şi fitness.