Educaţie plastică. Manual pentru clasa a VIII-a

în stoc
SKU
MA000031
17.43 LEI
Pe scurt
Manualul se prezintă într-o formă accesibilă nivelului de vârstă de 14-15 ani, punându-l pe elev în situaţia de a înţelege fenomenul plastic în complexitatea lui. El urmăreste formarea tinerilor ca posibili consumatori sau creatori de artă.
Exista o dozare adecvata intre teorie si practica, avand in vedere nu numai intelegerea fenomenului plastic si formarea unei metode simple de analiza a operei de arta, dar si asimilarea unor tehnici si procedee plastice, in scopul formarii unor deprinderi specifice. Fiecare tema este tratata din punct de vedere teoretic, urmarind traseul de la general la particular. Elevilor le sunt prezentate cateva repere cu ajutorul carora sa identifice tema plastica studiata, sa o recunoasca in imagini.

Apoi sunt indrumati sa foloseasca notiunile teoretice descoperite in operatii de comparare, de interpretare si de (auto)evaluare ale unor lucrari specifice temei. Toate capitolele se incheie cu propuneri de aplicatii, teme si intrebari sub titlul generic Evaluare. Partea de Dictionar este, de asemenea, nelipsita fiecarei teme si lamureste cei aproximativ 8 termeni noi aparuti in fiecare sectiune.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas Educational
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-973-50-2093-4
Număr de pagini 80
Formatul cărţii 20 x 28 cm
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEducaţie plastică. Manual pentru clasa a VIII-a
Rating-ul tău