Efectul de platou

Epuizat din stoc
SKU
C213957
47.20 LEI
Pe scurt

Poate ați auzit povestea despre puii de elefant și dresorii de la circ. În trecut, puii de elefant erau legați de un picior cu o cătușă mare, legată de un lanț, legat la rându-i de un țăruș înfipt în pământ. Puiul se putea deplasa, dar nu putea rupe lanțul, așadar viața lui se desfășura într-un cerc restrâns în jurul unui țăruș. Era blocat înăuntrul acestui cerc, definit de circumferința lui. Puii de elefant se transformă în timp în creaturi greoaie, puternice, masive, iar ca animal adult ar putea foarte ușor să se elibereze din lanț. Doar că nu fac niciodată acest lucru. Elefantul învață de mic care este spațiul în care trebuie să trăiască și nici nu-și poate imagina că viața lui s-ar putea schimba în vreun fel. 

Multi dintre noi suntem precum elefantii. Ne definim viata prin cercurile in care intram, evaluand ceea ce putem sau nu putem face exclusiv in functie de experienta anilor. Cei din jur ne privesc ca pe niste elefanti uriasi legati de un lant minuscul. Aceasta duce la aparitia majoritatii platourilor. Aceasta carte va va ajuta sa alegeti o noua directie si, in orice stadiu al vietii v-ati afla, sa va largiti lumea in care traiti. 

De-a dreptul uimitor, o carte care-i va ajuta pe cititori sa faca schimbari majore in viata lor. (Publishers Weekly

Cartea scrisa de Bob Sullivan si Hugh Thompson este ghidul perfect pentru a sti cum sa te ridici de jos atunci cand musti din tarana. (Daniel H. Pink, autor A vinde e omeneste (Publica, 2013) 

Bob Sullivan si Hugh Thompson au identificat acel lucru care ne transforma vietile intr-un chin continuu, ne epuizeaza de energie si ne indeparteaza de succes. Plina de povesti revelatoare, de informatii inedite si sfaturi utile, Efectul de platou este o lectura obligatorie pentru toti cei care doresc sa-si usureze drumul catre succes. (David Allen, autor Getting Things Done)

Mai multe informații
EdituraPublica
ISBN 978-606-8360-56-0
Traducător Irina Henegar
Număr de pagini 344
Formatul cărţii 14,5 x 20,5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEfectul de platou
Rating-ul tău