El Surdo. O ediție super specială!

în stoc
SKU
a254074
48.48 LEI
Pe scurt

Această ediție specială a îndrăgitei cărți grafice conține 40 de pagini inedite cu poze din copilăria autoarei, primele schițe ale cărții, mesaje de la Cece și multe altele!

Mutarea într-un oraș nou poate fi o încercare grea pentru orice copil. Dar să începi școala într-un oraș nou, să încerci să-ți faci prieteni când porți mereu un aparat auditiv voluminos poate fi de-a dreptul copleșitor pentru o fetiță de clasa întâi. Cece nu aude și uneori nu reușește să-și dea seama ce se întâmplă în jurul ei nici măcar cu ajutorul aparatului. Mereu speriată ca nu cumva să le pară ciudată celorlalți copii, ea face tot posibilul să-și ascundă problema. Vrea tare mult să fie o fetiță ca toate fetițele și să nu mai fie singură. Ușor, ușor, Cece își va da seama că își poate transforma problema într-o superputere și că poate deveni El Surdo — un supererou care poate înfăptui tot ce-și dorește. Dar foarte curând va afla că și supereroii sunt diferiți și singuri. Va reuși ea oare să-și învingă temerile să șă-și facă o prietenă adevărată?

Mai multe informații
EdituraArt
Colecție miniGrafic
ISBN 9786060866954
Traducător Ioana Vîlcu
Număr de pagini 280
Formatul cărţii 14,5 x 21,5 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEl Surdo. O ediție super specială!
Rating-ul tău

Această ediție specială a îndrăgitei cărți grafice conține 40 de pagini inedite cu poze din copilăria autoarei, primele schițe ale cărții, mesaje de la Cece și multe altele!

Mutarea într-un oraș nou poate fi o încercare grea pentru orice copil. Dar să începi școala într-un oraș nou, să încerci să-ți faci prieteni când porți mereu un aparat auditiv voluminos poate fi de-a dreptul copleșitor pentru o fetiță de clasa întâi. Cece nu aude și uneori nu reușește să-și dea seama ce se întâmplă în jurul ei nici măcar cu ajutorul aparatului. Mereu speriată ca nu cumva să le pară ciudată celorlalți copii, ea face tot posibilul să-și ascundă problema. Vrea tare mult să fie o fetiță ca toate fetițele și să nu mai fie singură. Ușor, ușor, Cece își va da seama că își poate transforma problema într-o superputere și că poate deveni El Surdo — un supererou care poate înfăptui tot ce-și dorește. Dar foarte curând va afla că și supereroii sunt diferiți și singuri. Va reuși ea oare să-și învingă temerile să șă-și facă o prietenă adevărată?

El Surdo este un roman grafic despre încredere, curaj și prietenie, inspirat de viața autoarei. 

„Plină de căldură, umor și extrem de puternică, El Surdo e o adevărată încântare." Raina Telgemeier, autoarea cărții Zâmbește!

„Mi-a plăcut grozav El Surdo! E tot ce-ți poți dori: amuzantă și înduioșătoare și inteligentă!” R.J. Palacio, autoarea cărții Minunea

Cece Bell a scris și a ilustrat mai multe cărți pentru copii, printre care și Rabbit & Robot: The Sleepover, recompensată cu Geisel Honor, și Chick and Brain: Smell My Foot!. Cece locuiește în Virginia, împreună cu soțul ei, Tom Angleberger.