Elena știe

în stoc
SKU
a269128
30.00 LEI
Pe scurt

• Roman finalist la International Booker 2022

Elena știe. Există ceva care să poată opri o mamă? Maladia Parkinson nu constituie un obstacol pentru Elena, așa că îndrăznește să ia metroul și să plece în căutarea persoanei care o poate ajuta să descopere adevărul despre moartea fiicei sale. Fiindcă Elena, indiferent de ce spun poliția, preotul sau prietenii, e convinsă că fiica ei nu s‑a sinucis.

Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Globus
Ediția cărții I
ISBN 978-973-341-599-2
Traducător Lavinia Similaru
Număr de pagini 168
Formatul cărţii 11 x 18 cm
Tip copertă Broșată
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsElena știe
Rating-ul tău

• Roman finalist la International Booker 2022

Supranumită în Argentina „regina romanului polițist“, Claudia Piñeiro (n. 1960), este autoarea mai multor romane traduse în numeroase limbi, unele dintre ele ecranizate în filme de mare succes (inclusiv Elena știe, ecranizat de Netflix în 2023). La Editura Univers i‑au fost publicate Văduvele de joi seara și Betibu.

Elena știe. Există ceva care să poată opri o mamă? Maladia Parkinson nu constituie un obstacol pentru Elena, care a învățat să‑și calculeze timpul dintre două pastile, când corpul o ascultă și se poate deplasa. Așa că îndrăznește să ia metroul și să plece în căutarea persoanei care o poate ajuta să descopere adevărul despre moartea fiicei sale. Fiindcă Elena, indiferent de ce spun poliția, preotul sau prietenii, e convinsă că fiica ei nu s‑a sinucis.