Elixirul iubirii. Secretul armoniei și al fericirii

în stoc
SKU
a262752
66.15 LEI
Pe scurt
Citind această carte vă puteți face singure elixirul fericirii și iubirii adevărate, care să vă îndeplinească dorințele. Adunând ingredientele, veți afla legile relațiilor, cele mai adânci taine ale sentimentelor și secretele fermecate ale pasiunii.
Mai multe informații
EdituraIdeea Europeană
ISBN 978-606-668-298-5
Număr de pagini 328
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsElixirul iubirii. Secretul armoniei și al fericirii
Rating-ul tău

Citind această carte vă puteți face singure elixirul fericirii și iubirii adevărate, care să vă îndeplinească dorințele. Adunând ingredientele, veți afla legile relațiilor, cele mai adânci taine ale sentimentelor și secretele fermecate ale pasiunii.

• Identificarea originilor tale feminine
• Regăsirea forței sufletului tău
• Înțelegerea faptului că tocmai acest om e soarta ta
• Alegerea potrivită

GĂSEȘTE IUBIREA ȘI FII IUBITĂ

Larisa Renar este doctor în psihologie, biolog, psiholog, coach, creatoarea teoriei despre natura energiei feminine, autoare a șapte bestsellere cu un tiraj de peste jumătate de milion de exemplare. Este fondatoarea și directoarea de creație a companiei de traning „Academia Vieții Personale”, ale cărei cursuri au fost urmate, începând din anul 2000, de 134.000 de femei, din 35 de orașe. Este invitată ca expert în psihologie la emisiuni de radio și televiziune, radio, portaluri online, ziare și reviste.

În această carte este codificată rețeta elixirului fericirii adevărate și al împlinirii dorințelor. Elixirul funcționează, dar va trebui să aduni singură ingredientele pentru a-l crea.
Ce faci dacă ai fost înșelată?
Ce faci dacă trebuie să alegi?
Cum știi că tocmai acest bărbat e soarta ta?
E posibil să îți dăruiești inima altcuiva, rămânând în același timp tu însăți?
Pe drumul de la îndoială la iubire, vei afla legile relațiilor, cele mai adânci taine ale sentimentelor și secretele fermecate ale pasiunii. Adună toate ingredientele elixirului iubirii și fii fericită!

Ascult povești și poveștile mă schimbă. Spun povești și poveștile mele îi schimbă pe alții! În povești e viață și cunoaștere. În povești sunt visele și dezamăgirile noastre. În povești sunt comprimate timpul și experiențele multor oameni. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care au venit la cursurile „Academiei Vieții Personale” și și-au împărtășit poveștile, descoperirile și pierderile. Datorită vouă s-a născut această carte.