Endling 1. Cea de pe urmă

în stoc
SKU
a264187
48.48 LEI
Pe scurt

Eram mică. Și uneori eram dezamăgitoare.

Dar eu știam că puteam fi și curajoasă.

Nu mă temeam să fiu prima care moare.

Voiam doar să nu fiu ultima care rămâne în viață.

Nu voiam să fiu endlingul.

Prima carte dintr-o nouă serie de Katherine Applegate, „Endling: Cea de pe urmă” ne redă încrederea în eroul pe care uneori uităm că îl purtăm cu toții în noi.

Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Red Adventure
ISBN 9786067109863
Traducător Iulia Arsintescu
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 14,5 x 21 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEndling 1. Cea de pe urmă
Rating-ul tău

Eram mică. Și uneori eram dezamăgitoare.

Dar eu știam că puteam fi și curajoasă.

Nu mă temeam să fiu prima care moare.

Voiam doar să nu fiu ultima care rămâne în viață.

Nu voiam să fiu endlingul.

Prima carte dintr-o nouă serie de Katherine Applegate, Endling: Cea de pe urmă ne redă încrederea în eroul pe care uneori uităm că îl purtăm cu toții în noi.

Cititorii o vor îndrăgii pe Byx și vor goni cu ea prin Nedarra, înflăcărați, cu respirația tăiată și cu mintea vâjâind de gânduri.” New York Times

Iubitorii de literatură fantastică sunt răsplătiți cu prisosință de această aventură fascinantă cu ritm inteligent.”  School Library Journal

O căutare plină de suspans și tensiune.”  Publishers Weekly

Katherine Applegate s-a născut în Michigan, Statele Unite ale Americii. Încă din copilărie şi-a cultivat o atenţie deosebită şi afecţiunea pentru animale: părinţii au fost înţelegători şi i-au permis să aibă mai multe animale de casă, iar în liceu a lucrat la un cabinet veterinar. A locuit în Michigan, Illinois şi Texas până la definitivarea studiilor. Absolventă a Universităţii Texas din Austin, autoarea mărturiseşte cu umor că a avut drept specializare principală „Lipsa de Ţel“, iar secundară „Nehotărârea“.

Katherine Applegate s-a îndeletnicit cu udarea plantelor (sfârşind prin a le omorî) şi servirea cocktailurilor (pe care reuşea să le verse), până când şi-a dat seama că lumea ar fi un loc mai sigur dacă ar rămâne la profesia de scriitoare. De atunci, a scris peste 150 de cărţi pentru copii şi adolescenţi, multe dintre ele în colaborare cu soţul ei, Michael Grant. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt: The Buffalo Storm, Roscoe Riley Rules, Eve & Adam, Home of The Brave

Romanul Ivan Cel fără de Seamăn (The One and Only Ivan) a fost inclus de publicaţia New York Times pe lista celor mai bine vândute cărţi şi i-a adus scriitoarei mult râvnita Medalie Newbery în 2013. Doi ani mai târziu, Katherine Applegate a publicat Crenshaw, o carte foarte bine primită de public, o poveste magică și de neuitat despre familie, prietenie și curaj.

Apărut în 2017, Copacul dorințelor a fost desemnat bestseller de New York Times și de Publishers Weekly. A fost trecut în 2017 pe lista celor mai bune cărți pentru copii de Washington Post și de Boston Globe.