Engleza in 20 de pasi (carte cu CD)

Epuizat din stoc
SKU
C194109
15.17 LEI
Pe scurt

Engleza in 20 de pasi nu e doar un curs de invatare a unei limbi straine, ci si o carte care vorbeste pe limba unei generatii. O poveste cu si despre adolescenti, care se petrece atat in Londra zilelor noastre, cat si in universul fantasy, atat de indragit de ei, constituie pretextul pentru subiectele de conversatie care acopera cele mai importante arii semantice ale vocabularului fundamental, prezentate intr-o maniera interesanta, care favorizeaza invatarea prin descoperire.

Dialogurile se deruleaza firesc intr-o engleza expresiva, moderna, tocmai aceea pe care orice cursant doreste sa o deprinda pentru a o folosi in situatii variate de comunicare. La gramatica, problemele teoretice sunt insotite de exemple si exercitii ingenioase, care fac truda invatarii mai placuta.


Cartea este insotita de un CD audio care reproduce textele celor 20 de unitati ale cursului. Practica si creativa, cartea reuseste sa fie, asa cum sugereaza subtitlul, o "scurtatura" care ne va duce cu 20 de pasi mai aproape de cunoasterea limbii engleze.

Mai multe informații
EdituraCorint
ISBN 973-135-421-7
Număr de pagini 240
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă brosata
Data apariției 2009
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEngleza in 20 de pasi (carte cu CD)
Rating-ul tău