Eu cu sora mea mai mica

Epuizat din stoc
SKU
C159311
30.23 LEI
Pe scurt
Romanul Eu cu sora mea mai mica (In Her Shoes) a fost ecranizat in 2005, cu Cameron Diaz, Toni Collette si Shirley MacLaine, a carei interpretare de exceptie a atras dupa sine o nominalizare la Globul de Aur.
Cele doua protagoniste, Maggie si Rose Feller, sint surori, insa au personalitati diametral opuse: Maggie e mezina frumoasa si seducatoare care poate obtine tot ce vrea, desi niciodata nu stie cum sa-si pastreze cuceririle. Rose este sora mai mare, responsabila, care stie cum sa-si cladeasca o cariera de exceptie, insa nu si cum sa fie fericita.

Atunci cind Maggie se muta la sora ei si ii seduce prietenul, urmeaza un lant de evenimente in acelasi timp dramatice si amuzante. Insa romanul nu are ca tema doar conflictele si rivalitatile dintre surori. Maggie si Rose trebuie sa elucideze secretele de familie si punctele vulnerabile din copilarie, care inca subzista la doua decenii de la moartea mamei lor.

„Daca chicklit-ul este intr-adevar un gen, atunci Jennifer Weiner a creat o subspecie mai desteapta si mai amuzanta...” (Philadelphia Inquirer)
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Chic
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-1588-9
Traducător Suzana Barbara Csizsek
Număr de pagini 496
Formatul cărţii 10.6 x 18 cm
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produs Eu cu sora mea mai mica
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!