Evadare din conacul bântuit

în stoc
SKU
a266097
59.00 LEI
Pe scurt
Această carte nu este doar o poveste - este un joc de evadare plin de enigme, aventuri și jocuri palpitante. Pe fiecare pagină, vei fi provocat să rezolvi mistere ingenios ticluite, să descoperi indicii bine ascunse și să navighezi prin labirinturi întortocheate. Privește cu atenție ilustrațiile vii și indiciile sugestive, pentru că acestea ascund cheia către următorul capitol al aventurii tale. Fiecare decizie pe care o iei te conduce pe o cale diferită, cu implicații neașteptate și dezvăluiri surprinzătoare.
Mai multe informații
EdituraCasa
Colecție Escape Room
ISBN 9786067872743
Traducător Laura Frunză
Număr de pagini 108
Formatul cărţii 20,5 x 15,5 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEvadare din conacul bântuit
Rating-ul tău

Această carte nu este doar o poveste - este un joc de evadare plin de enigme, aventuri și jocuri palpitante. Pe fiecare pagină, vei fi provocat să rezolvi mistere ingenios ticluite, să descoperi indicii bine ascunse și să navighezi prin labirinturi întortocheate.

Privește cu atenție ilustrațiile vii și indiciile sugestive, pentru că acestea ascund cheia către următorul capitol al aventurii tale. Fiecare decizie pe care o iei te conduce pe o cale diferită, cu implicații neașteptate și dezvăluiri surprinzătoare.