Evaluare națională 2023. Limba și literatura română. De la antrenament la performanță

în stoc
SKU
a248513
49.90 LEI
Pe scurt
Evaluare Națională. Limba și literatura română. De la antrenament la performanță este un instrument didactic eficient, realizat sub forma a 30 de teste, proiectate în acord cu structura de ultimă oră a subiectului de examen, gradate ca nivel de dificultate și variate ca repertoriu tematic. O parte dintre aceste teste oferă sugestii de rezolvare din dorința de a vă fixa anumite repere în redactarea răspunsurilor și de a va forma deprinderile necesare lucrului individual. Culegerea va propune experiențe de învățare dintre cele mai diverse și interesante, adaptate particularităților voastre de vârstă, vă invită să fiți creativi și să vă folosiți resursele intelectuale pentru a atinge standarde superioare în pregătirea individuală.
Mai multe informații
EdituraCorint
ISBN 9786067820881
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 16.5 x 23.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEvaluare națională 2023. Limba și literatura română. De la antrenament la performanță
Rating-ul tău

Evaluare Națională. Limba și literatura română. De la antrenament la performanță este un instrument didactic eficient, realizat sub forma a 30 de teste, proiectate în acord cu structura de ultimă oră a subiectului de examen, gradate ca nivel de dificultate și variate ca repertoriu tematic. O parte dintre aceste teste oferă sugestii de rezolvare din dorința de a vă fixa anumite repere în redactarea răspunsurilor și de a va forma deprinderile necesare lucrului individual.

   Culegerea va propune experiențe de învățare dintre cele mai diverse și interesante, adaptate particularităților voastre de vârstă, vă invită să fiți creativi și să vă folosiți resursele intelectuale pentru a atinge standarde superioare în pregătirea individuală.