Exerseaza cu Aramis. Matematica si explorarea mediului. Fise de lucru - Clasa pregatitoare

în stoc
SKU
a262949
24.99 LEI
Pe scurt
Matematica si explorarea mediului. Exerseaza cu Aramis. Fise de lucru pentru clasa pregatitoare Caietul asigura fisele de lucru utile elevilor in parcurgerea unitatilor de continut, exercitii si jocuri didactice specifice care respecta logica de structurare si organizare a lectiilor didactice, ofera modele de rezolvare-reper. Activitatile sunt sustinute cu material didactic adecvat atat cele frontale, cat si cele independente, iar jocurile didactice specifice stimuleaza invatarea, initiativa si autonomia. Lucrarea poate fi un instrument eficient si util elevilor.
Mai multe informații
EdituraAramis
Ediția cărții I
ISBN 978-606-009-553-8
Număr de pagini 80
Formatul cărţii 21 x 26 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsExerseaza cu Aramis. Matematica si explorarea mediului. Fise de lucru - Clasa pregatitoare
Rating-ul tău

Matematica si explorarea mediului. Exerseaza cu Aramis. Fise de lucru pentru clasa pregatitoare

Caietul asigura fisele de lucru utile elevilor in parcurgerea unitatilor de continut, exercitii si jocuri didactice specifice care respecta logica de structurare si organizare a lectiilor didactice, ofera modele de rezolvare-reper. Activitatile sunt sustinute cu material didactic adecvat atat cele frontale, cat si cele independente, iar jocurile didactice specifice stimuleaza invatarea, initiativa si autonomia. Lucrarea poate fi un instrument eficient si util elevilor.