Explorez culorile cu Montessori - In Romana si in Engleza - 163 de jetoane pentru dezvoltarea vocabularului si a creativitatii

în stoc
SKU
a215886
79.00 LEI
Pe scurt

Charlotte Poussin este autoarea casetelor „Cifre în relief”, „Litere în relief”, „Învăț să povestesc”. Educatoare Montessori și director de școală, ea este și autoarea cărții „Montessori de la naștere la 3 ani – Învață-mă să fiu eu însumi”. Și-a crescut cei cinci copii inspirându-se din metodele montessoriene, pe care dorește să le promoveze în toate familiile.

Marie Ollier a ilustrat acest material cu o bucurie imensă: prima sa experiență școlară a fost cea montessoriană, Maria Montessori fiind una dintre eroinele sale preferate.

Maria Montessori este una dintre primele femei-medic din Europa. Și-a dedicat întreaga viață copiilor și a creat o pedagogie nouă care, de sute de ani s-a răspândit în toată lumea și este pe cale să se dezvolte și în România.

“Explorez culorile cu Montessori” în limba română și în limba engleză conține activități bilingve pentru a dezvolta vocabularul și creativitatea copilului, de la primele cuvinte până la vârsta de 10 ani.

Această cutie estetică și distractivă include:

  • o broșură cu Maria Montessori, rafinament senzorial, lecția în trei pași și multe activități distractive și provocatoare.
  • 134 de jetoane și 29 de bilete de lectură.

Casetele Montessori – “Explorez culorile cu Montessori” ajută copilul să:

  • cunoască culorile, să le combine și  să învețe numele lor în 2 limbi.
  • creeze culori în degrade și să obțină un soare cromatic.
  • combine una sau mai multe culori cu ilustrații poetice.
  • afle conceptele cheie ale culorilor (nuanțe, culori primare, secundare, complementare, tonuri calde și reci, luminoase și întunecate etc.).
  • se deschidă către o limbă străină.
  • înțeleagă cum sunt organizate culorile pe roata de culori.
  • Se distreze amestecând două culori (sau mai multe!)

Toate activitățile sunt însoțite de autocorecții, astfel încât copilul să se poată juca independent.

Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Colecție Istoria mentalitatilor
Ediția cărții II
ISBN 5948495001476
Traducător Nicolae Breban
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă cutie
Data apariției 2020
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsExplorez culorile cu Montessori - In Romana si in Engleza - 163 de jetoane pentru dezvoltarea vocabularului si a creativitatii
Rating-ul tău